Stressless YOU Michael aluminium

Myke deler og et stort utvalg tekstil- og hudkvaliteter gjør at individuelle variasjoner forekommer. Størrelser kan variere opptil +/- 3 cm.

Katalog

Bestill katalog
Tuftet på tradisjoner og den norske arven, Stressless YOU Michael er formet av en menneskelig tilnærming til ergonomisk fortreffelighet. Ny nordisk komfort vil favne om din livsstil, tilpasse seg dine behov og gi en inspirerende fortolkning av moderne skandinavisk design. Den vil alltid sette sitt preg på interiøret ditt - uansett om du går for det nordiske, stilrene, eller den røffe og urbane stilen som følger byens bankende hjerte. This is you, more than ever.
Finn forhandler

Lær, tekstil og treverk

valgfrihet
Stressless YOU kolleksjonen finnes i en rekke farger og varianter, som gjør det enkelt for deg å uttrykke deg gjennom interiøret ditt. Her er en forsmak på det du kan velge blant. For flere råd og detaljer, kontakt din forhandler.


Les mer

New nordic comfort

Tuftet på tradisjoner og den norske arven, formet av en menneskelig tilnærming til ergonomisk fortreffelighet: Ny nordisk komfort vil favne om din livsstil, tilpasse seg dine behov og gi en inspirerende fortolkning av moderne skandinavisk design.

This is you, more than ever.